SOFIA’S ICE BERRY COFFEE
Παγωμένο ποτό με φρούτα, παρασκευασμένο με ντεκαφεϊνέ εσπρέσσο Portioli (χαμηλό σε καφεΐνη).
Τα μούρα είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές αυτού του πολύχρωμου παγωμένου ποτού για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών.
Συστατικά:
- 5 μούρα
- 5 βατόμουρα
- 7,5 ml σιρόπι ζάχαρης ή 4 φακελάκια ζαχαρίνη Portioli.
- 1 εσπρέσσο Portioli γλυκό
Παρασκευή
1
Σε ένα μπλέντερ, χτυπάμε 6 παγάκια, 5 βατόμουρα και 5 μούρα.
2
Προσθέτουμε 20 ml σιρόπι ζάχαρης ή ζαχαρίνη Portioli, αδειάζουμε το μπλέντερ και ρίχνουμε το τελικό μείγμα σε ένα μεγάλο φλιτζάνι takeaway Portioli.
3
Προετοιμάζουμε έναν εσπρέσσο γλυκό. Ρίχνουμε τον εσπρέσσο σε ένα σφηνάκι και το τοποθετούμε στο smoothie φρούτων.