Υψηλής ποιότητας Blend Espresso

Μόνο οι καλύτερες ποιότητες των Arabica και Robusta (φυσικών και πλυμένων), προσεκτικά επιλεγμένες από τις πιο κατάλληλες περιοχές της γης, λαμβάνοντας υπόψη τον ιδανικό βιότοπο και τo κατάλληλο υψόμετρο, συνθέτουν την μοναδική μας «συμφωνία» των αρωμάτων. Εξαιρετικά «συστατικά» που πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο με ευχάριστες γευστικές νότες και μεθυστική αίσθηση.

Η άμεση σχέση που διατηρούμε επιμελώς με επιλεγμένους παραγωγούς και εξαγωγείς και οι τακτικές επισκέψεις στις μεγάλες χώρες παραγωγής, για να ελέγχουμε συστηματικά την εφαρμογή των προτύπων μας, όσον αφορά την ετήσια παραγωγή και την προετοιμασία / επιλογή του καφέ, μας παρέχουν την δυνατότητα να επιτυγχάνουμε σταθερά επίπεδα ποιότητας, προσαρμοσμένη στους απαιτητικούς και συνάμα πιστούς οπαδούς του καφέ Portioli.

 

Για το κάθε είδος καφέ ακολουθείται η εξής διαδικασία:

  • Τεστ αξιολόγησης και ελέγχου των ετήσιων χαρακτηριστικών της κάθε παραγωγής
  • Έλεγχος και δοκιμή των πρώτων δειγμάτων καφέ για την έγκριση προμήθειας της συγκεκριμένης παραγωγής.
  • Αντίστοιχοι έλεγχοι πραγματοποιούνται και κατά την άφιξή των προϊόντων στην Ιταλία, πριν προχωρήσουμε στο καβούρδισμα.
linea_nera_IL TOP
Καφές Σπυρί

Η Portioli επιλέγει τους καλύτερους κόκκους και τους αναμειγνύει με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε να προσφέρει στους barista τα καλύτερα blend καφέ.

espresse-coffee-pods
Καφές Μερίδες

Σε εύχρηστες συσκευασίες των 25 τεμαχίων/μερίδων. Οι μερίδες Portioli αποτελούν ιδανική λύση για έναν επαγγελματικό espresso στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

espresse-coffee-cans
Καφές Αλεσμένος

Μία μοναδική ανάμιξη για “Italian Espresso” που αποτελείται από τις καλύτερες ποικιλίες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ.