Μόνο οι καλύτερες ποιότητες των Arabica και Robusta (φυσικών και πλυμένων), προσεκτικά επιλεγμένες από τις πιο κατάλληλες περιοχές της γης, λαμβάνοντας υπόψη τον ιδανικό βιότοπο και τo κατάλληλο υψόμετρο, συνθέτουν την μοναδική μας «συμφωνία» των αρωμάτων. Εξαιρετικά «συστατικά» που πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο με ευχάριστες γευστικές νότες και μεθυστική αίσθηση.
Η άμεση σχέση που διατηρούμε επιμελώς με επιλεγμένους παραγωγούς και εξαγωγείς και οι τακτικές επισκέψεις στις μεγάλες χώρες παραγωγής, για να ελέγχουμε συστηματικά την εφαρμογή των προτύπων μας, όσον αφορά την ετήσια παραγωγή και την προετοιμασία / επιλογή του καφέ, μας παρέχουν την δυνατότητα να επιτυγχάνουμε σταθερά επίπεδα ποιότητας, προσαρμοσμένη στους απαιτητικούς και συνάμα πιστούς οπαδούς του καφέ Portioli.
Για το κάθε είδος καφέ ακολουθείται η εξής διαδικασία:
- Τεστ αξιολόγησης και ελέγχου των ετήσιων χαρακτηριστικών της κάθε παραγωγής
- Έλεγχος και δοκιμή των πρώτων δειγμάτων καφέ για την έγκριση προμήθειας της συγκεκριμένης παραγωγής.
- Αντίστοιχοι έλεγχοι πραγματοποιούνται και κατά την άφιξή των προϊόντων στην Ιταλία, πριν προχωρήσουμε στο καβούρδισμα.