Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η γκάμα των προϊόντων της Espresse A.E. περιλαμβάνει καφέ εσπρέσσο σε κόκκo, αλεσμένο, ντεκαφεινέ, μερίδες καφέ εσπρέσσο, κάψουλες, καφέ φίλτρου αλεσμένο αλλά και σε μερίδες, σοκολάτες, τσάι, χαμομήλι, μπισκότα, ζάχαρη (λευκή, μαύρη και ζαχαρίνη), μέλι, σιρόπια καθώς και διάφορα είδη σερβιρίσματος.

Έχουμε τις εξής ποικιλίες καφέ:

IL TOP, EXTRA BAR, SOAVE, TOMOKA καθώς και μια δική μας ποικιλία καφέ, την ESPRESSE SPECIALITY.

Το σπυρί καθώς και ο αλεσμένος καφές πρέπει φυλάσσονται καλά κλεισμένα σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από υγρασία και σε σκιερό μέρος. Επίσης στο καφέ σπυρί, σημαντικό είναι να κόβουμε συγκεκριμένη ποσότητα ανάλογα με τις ανάγκες μας.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ

  1. Kαφές portioli espresso
  2. Kαφές portioli lungo
  3. Kαφές portioli decaffeinato
  4. Καφές portioli honduras
  5. Kαφές portioli India

Σε κάθε συσκευασία υπάρχει ημερομηνία λήξεως του προϊόντος, εφόσον φυσικά δεν έχει αποσφραγισθεί.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΦΕΙΝΗΣ

Αυτό εξαρτάται από την ποικιλία καφέ που έχετε επιλέξει.

Όλοι οι καφέδες περιέχουν καφεΐνη. Ο καφές decaffeine έχει υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί αυτή η ποσότητα.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΨΟΥΛΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η εταιρεία Espresse A.E., όντας ευαίσθητη σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, μπορεί να παραλάβει σε επιλεγμένα σημεία τις κάψουλες που έχετε χρησιμοποιήσει και να τις προωθήσει για ανακύκλωση σε συνεργαζόμενες εταιρίες ανακύκλωσης.

ΜΗΧΑΝΕΣ  KΑΦΕ

Το Gruppo Portioli είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει τις δικές της μηχανές espresso GIME για επαγγελματική χρήση και για χρήση γραφείου/οικίας τις μηχανές espresso Miss P, Vera ή Vera Vapore.

Μπορείτε να μας καλέσετε, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο 210-6722615 ή 210-6777262.

Στην Αθήνα μπορείτε, εναλλακτικά, να περάσετε από το κατάστημα μας –Miss P–  στην οδό Αδριανείου 20 στο Νέο Ψυχικό, ΤΚ 11525, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Φυσικά και μπορείτε αρκεί, προηγουμένως, να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας για να σας υποδείξουμε το κατάστημα ή τον συνεργάτη της περιοχής σας.

Οι οδηγίες χρήσεως της κάθε μηχανής περιγράφουν αναλυτικά την ορθή χρήση και συντήρησή τους.  Ακολουθώντας τις οδηγίες θα απολαμβάνετε εκλεκτό καφέ κάθε μέρα και για πολλά χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Αρχικά επικοινωνείτε μαζί μας κι εφόσον είναι δυνατόν σας δίνουμε κάποιες οδηγίες, τηλεφωνικώς. Αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα σας, τότε προγραμματίζουμε  ραντεβού για να εξετάσουμε την μηχανή στον χώρο σας.

ΕΙΔΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών και να μας πείτε (προτείνουμε να έχετε επιλέξει από την ιστοσελίδα μας), τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραγγείλετε.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 6722615 ή να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση, στην ενότητα επικοινωνία.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας, όπου στην ενότητα καριέρα, θα βρείτε την αντίστοιχη φόρμα.