“250.000 Έλληνες απολαμβάνουν καθημερινά καφέ Portioli”

Η ESPRESSE A.E. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο) για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Από το 2004 είναι αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας των μηχανών καφέ του Οίκου G.I.M.E που ανήκει στο GRUPPO PORTIOLI καλύπτοντας τις ανάγκες καφέ των κλάδων HO.RE.CA., OFFICE, HOME.

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, συνεργάζεται από το 2010 με τον Οίκο OASIS COMMERCIALE με έδρα την Βενετία που παράγει τα προϊόντα σοκολάτας, CIOCCO ELITE “τη Σοκολάτα των Δόγηδων”, τα προϊόντα τσαγιού LEIGHTON καθώς και ροφημάτων σε ποικίλες γεύσεις.

logos-espresse

Εταιρική Πολιτική

Όραμα της ESPRESSE A.E. είναι να δημιουργεί “εραστές του καφέ”

Η ESPRESSE A.E. απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.

Μέλημα της ESPRESSE A.E. είναι η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας καθώς και η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της.

Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την ESPRESSE A.E. στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του (γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ένα διαφορετικό άρωμα και ντελικάτη γεύση).

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Δίκτυο Διανομής

H ESPRESSE A.E. διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής στον κλάδο των ΗΟ.RE.CA., OFFICE και RETAIL με συνεργάτες που καλύπτουν όλη την ελληνική αγορά.

Οι διανομείς της εταιρείας χωρίζονται ανά κλάδο ΗΟ.RE.CA., Office, Home ή και ανά εταιρία (Οίκος Portioli, Οίκος GIME και Οίκος OASIS COMMERCIALE) και έχουν στη διάθεση τους τα προϊόντα της ESPRESSE A.E.

Ανθρώπινο Δυναμικό

espresse-people

Ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί στοιχείο καθοριστικής σημασίας για την ESPRESSE A.E., δεδομένου ότι η εκπλήρωση των εταιρικών στόχων έχει στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην ύπαρξη εξειδικευμένου και έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού.

Η εταιρία παρέχει ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον όπου καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και επαγγελματικής ανέλιξης.

Η εκπαίδευση και η  προσωπική εξέλιξη αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες για την εταιρία προκειμένου να διατηρήσει ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης, στρατηγική θέση στον κλάδο του καφέ..και να συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη επιλογή των εραστών του καφέ!!!

Τεχνική Υποστήριξη εξοπλισμού GΙΜΕ

Η ESPRESSE A.E. διαθέτει ολοκληρωμένο και πλήρως καταρτισμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης των μηχανών GΙΜΕ με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που εκπαιδεύεται διαρκώς και ενημερώνεται για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η ESPRESSE A.E. ευαισθητοποιημένη στις αξίες της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, δίνει ύψιστη σημασία στη ποιότητα των προϊόντων της αυστηρών προδιαγραφών πολιτική της, αντανακλάται στην προτίμηση και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Ο σεβασμός προς τον πελάτη και το κοινωνικό σύνολο δεσμεύουν την ESPRESSE A.E. κατά την άσκηση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, στην εφαρμογή προληπτικών μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς  και την εξασφάλιση άριστων συνθηκών εργασίας.