Μηχανές Καφέ

Έρευνα και Καινοτομία

Η GIME είναι μία από τις κορυφαίες Ιταλικές εταιρείες κατασκευής μηχανών Espresso και ανήκει στον όμιλο Portioli. Η εταιρεία σχεδιάζει και εμπορεύεται μηχανές καφέ, στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

H GIME ανήκει εξ ‘ολοκλήρου στην οικογένεια Portioli και στοχεύει στο να προσφέρει στο δίκτυό της, ένα νέο και διαφορετικό εμπορικό όπλο έτσι ώστε ο barista να προσφέρει μία ευρύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση.

Η GIME εγγυάται για τις μηχανές καφέ όπως και για τα blend Portioli που παρασκευάζει και επιδιώκει πάντα την κορυφή. Πάντα την κορυφή.

Σαν συνέπεια, η GIME δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τέλεια συνεργασία μεταξύ των μηχανικών και των ηλεκτρονικών τμημάτων της μηχανής στο δυναμικό και κομψό σχεδιασμό, στη φιλικότητα ως προς το χρήστη και τη συνεχή ποιότητα. Με απλά λόγια η GIME ερμηνεύει την αγάπη και το πάθος της για τον καφέ με την πιό καινοτόμο τεχνολογία!

gime
gime-machine-espresse
Επαγγελματικές

Συνδυάζοντας την εμπειρία και την παράδοση των κορυφαίων κατασκευαστών, οι επαγγελματικές μηχανές καφέ GIME, ξεχωρίζουν για την μοναδική τους ιταλική σχεδίαση, την υψηλής τεχνολογικής κατασκευής τους με τα αρτιότερα υλικά, επιτυγχάνοντας τις πιο δημιουργικές προτάσεις.

vera-machine-espresse
Στο Σπίτι και στο Γραφείο

Η γκάμα της GIME για το σπίτι και το γραφείο δίνει την δυνατότητα να γευτείτε έναν ποιοτικό espressο Portioli όπως σε ένα cafe και είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς διατηρώντας όμως την μοναδική ιταλική φινέτσα.