Αριστεία από το 1958

Μια ιστορία πάθους του καλού καφέ

portioli-family

Το 1958 ο Giorgio Portioli αγόρασε ένα bar στην Via Eustachi στο Μιλάνο, όπου και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μια μηχανή καβουρδίσματος για να παράγει και να πουλάει χαρμάνια καφέ υψηλής ποιότητας.

Η απόλυτη επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, οδήγησε τον Giorgio, στο να επεκταθεί και να προμηθεύει τα χαρμάνια που έφτιαχνε στο κατάστημά του, σε πολλά άλλα bar και καφετέριες στην Ιταλία.

Το 1989 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και άρχισε να εξάγει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο.

Η Portioli, σήμερα στην τέταρτη γενιά της, εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αφοσιωμένη, τώρα στην τέταρτη γενιά της, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντας τους κορυφαία ποιότητα.

9.000

τ.μ. παραγωγικής έκτασης

1958

έμφαση στην ποιότητα από το 1958

63

άτομα, ανθρώπινο δυναμικό

500

εξωτερικοί συνεργάτες

Η Ιστορία της Portioli

199720032005200820122013Σήμερα195819601962-19721973198819891995
1997
Η Sarah Portioli, τέταρτη γενιά των Portioli κάνει τα πρώτα της βήματα στην επιχείρηση.
2003
Νέα πρόκληση. GIME: Ένα νέο εργοστάσιο που κατασκευάζει μηχανές για Espresso - γεννιέται.. Ο συνδυασμός υψηλών προδιαγραφών υλικών και προηγμένης τεχνολογίας των μηχανών GIME, είναι πλέον ο κύριος παράγοντας για την παρασκευή ενός ποιοτικού Portioli espresso.
2005
Όλη η τέταρτη γενιά Portioli είναι πλέον παρούσα: Ο Mattia Portioli κάνει τα πρώτα του βήματα.
2008
50 χρόνια από τoν πρώτο Espresso!!!
2012
Ανοίγει το δεύτερο υποκατάστημα, στην Tribiano.
2013
Μία από τις πιο πρόσφατες συμμετοχές σε έκθεση.
Σήμερα
Η ομάδα της Portioli.
1958
Ο Giorgio Portioli, ο πατέρας του Moreno και παππούς της Σάρα και του Mattia, αγοράζει ένα καφέ μπαρ στη Via Eustachi στο Μιλάνο και μία μηχανή καβουρδίσματος 15 κιλών. Μπαίνει δυναμικά στον κόσμο του ακατέργαστου και του καβουρδισμένου καφέ. Ο Giorgio εξοικειώνεται με τον καφέ, το καβούρδισμα και τις πρώτες ποιότητες ακατέργαστου καφέ.
1960
Ο γιος τους, Moreno Portioli, δραστηριοποιείται ενεργά με τη δουλειά των γονιών του, όπως συνηθίζεται.
1962-1972
Ο πατέρας του Giorgio, ο Livio Portioli, βλέποντας το ενδιαφέρον της αγοράς προς τα ποιοτικά χαρμάνια, αποφασίζει να ενώσει την οικογένεια με στόχο το καβούρδισμα του καφέ στη Via Boncompagni. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο άλμα από bartenders στη δραστηριοποίση του καβουρδίσματος, και η συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης μέχρι την πλήρη ένταξη, του Moreno, στην εταιρεία το 1972.
1973
Ο καφές Portioli γεννιέται και η εξάπλωση του ξεπερνά τα σύνορα της πόλης αποκτώντας πλέον μεγάλη γεωγραφική ανάπτυξη.
1988
Μαζί με τον πατέρα του, Giorgio, ο Moreno αναπτύσσει την οικογενειακή επιχείρηση. Χρειάζονται πλέον μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, η Portioli μεταφέρει το εργοστάσιο της εκεί που βρίσκεται σήμερα, στην Caleppio di Settala.
1989
Η Portioli αλλάζει λογότυπο.
1995
Η Portioli λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά σε έκθεση.