Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ESPRESSE SA – PORTIOLI ESPRESSO κ. Νίκος Πάπας και o Managing Director του Gruppo Portioli Mattia Portioli στο Dubai, όπου και έλαβαν χώρα συναντήσεις με δημοσιογράφους αλλά και νέους συνεργάτες για το άνοιγμα της αγοράς με ναυαρχίδα το iconic Ιταλικό super premium brand espresso Portioli.

Η Espresse SA ιδρύθηκε το 1999 με αντικείμενο τον καφέ espresso και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli. Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία. Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την Espresse SA στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ντελικάτη γεύση και ποικίλα αρώματα.

Η εταιρεία Portioli διοικείται από την τέταρτη γενιά της και εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Η απόλυτη επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, έχει επεκταθεί και προμηθεύει τα χαρμάνια που φτιάχνει, σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένεια Portioli: κ. Moreno Portioli CEO, ο Managing Director κ.  Mattia Portioli και η Chief Marketing Officer κ. Sarah Portioli του Gruppo Portioli

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in